Om

Vad är Mylthsylth i Parken? 

Mylthsylth i Parken är en ambulerande musikfestival som tonsätter olika parker i Östersund och skapar en glädjefylld mötesplats för människor i alla åldrar. Mylthsylth i Parken arrangeras för att erbjuda en alternativ livescen för lokala, unga artister under sommaren, tiden då kulturupplevelser bör flyttas ut och avnjutas i samklang med kvällssol och mygg. Gräsrots-scenen vårt evenemang erbjuder öppnar upp för ett personligt och opretentiöst möte mellan artist och publik och det är en bra möjlighet för de unga artisterna att möta en bredare publik än de vanligen möter på länets scener.

Mylthsylth i Parken arrangeras också för att erbjuda publiken en mötesplats som känns lika hemma som deras egen trädgård, där de träffar såväl gamla vänner som nya människor att samtala med och avnjuta musik tillsammans med. Arrangörerna bakom Mylthsylth i Parken vill genom evenemanget uppmärksamma de många begåvade band och artister som tonsätter Östersund och hela Jämtland.

Med namnet Mylthsylth i Parken vill vi lyfta fram att Jämtlands lokala artister är lika guldglänsande och högklassiga som vår berömda myltha. Därför samlar vi ihop dessa artister, rör om i grytan och skapar Mylthsylth i Parken.